De top 10 beste soundbar met subwoofer van 2024

Martijn
12 Feb 2023

Elektronicareviews.nl beste soundbar met subwoofer productpagina 2024

12 feb. 2023


De ontwikkelingen staan niet stil. Dit blijkt overduidelijk uit het huidige aanbod van soundbar met subwoofer. Doordat je tegenwoordig uit zoveel verschillende soundbar met subwoofer kunt kiezen, is het lastig om tot de beste koop te komen. Graag helpen wij je hier een handje bij.

Ons team van specialisten is op zoek naar de beste soundbar met subwoofer gegaan. Hierbij hebben we naar de belangrijkste eigenschappen gekeken, alsmede naar de kwaliteit. Door ook nog met een schuin oog naar het prijskaartje te kijken, hebben we een top 10 van beste soundbar met subwoofer samen kunnen stellen. Over deze 10 beste soundbar met subwoofer vertellen we je hieronder graag alles.

Inhoudsopgave

De top 5 beste soundbar met subwoofer

Heb je oren naar de aanschaf van de beste soundbar met subwoofer? Dan moet je sowieso erg kritisch zijn. Wij hebben namelijk opgemerkt dat het aanbod van soundbar met subwoofer nogal verschillend is. Sommige varianten vonden we verschrikkelijk, terwijl andere varianten nagenoeg perfect zijn. Graag laten we je kennismaken met de 5 beste soundbar met subwoofer. Deze 5 producten zijn dus als beste uit onze test naar voren gekomen.

Bijgewerkt op: 23 jun. 2023

1. Medion MD45377 Soundbar met Subwoofer Dolby Atmos

5/5

De Medion MD45377 Soundbar is opgebouwd uit twee kanalen die een helder en vol geluid leveren. Daarnaast wordt de luisterervaring versterkt met Dolby Atmos, een technologie die de klanken in de ruimte projecteert voor een bijna 3D-effect. Gecombineerd met de subwoofer produceert de soundbar een krachtig en helder geluid dat je middenin het actie-avontuur brengt. De soundbar is gemakkelijk te installeren met de meegeleverde kabels en de intutieve bediening zorgt ervoor dat je de meest geschikte instelling voor je audio kunt kiezen. Met de meegeleverde afstandsbediening kan je moeiteloos door het menu navigeren en alles instellen zoals je wilt. De soundbar is ook compatibel met Bluetooth, waardoor je het geluid rechtstreeks kunt verbinden met je smartphone of tablet.

2. Teufel CINEBAR 11 "2.1-Set" Soundbar met draadloze subwoofer, bluetooth met aptX, virtuele surround sound

5/5
Met de Teufel CINEBAR 11 "2.1-Set" soundbar krijgen je movies, series en games de krachtige sound die ze verdienen. Geniet van een perfecte balans tussen helderheid en kracht en laat je meevoeren door een volle bas. Deze draadloze subwoofer past gewoon onder je bank en heeft een vermogen van maar liefst 200 watt. Bovendien kun je met bluetooth met aptX moeiteloos je favoriete muziek streamen. Met de optionele surround sound maak je de soundervaring compleet en geniet je van een ware klankbeleving. Dankzij de HDMI ARC-poorten heb je directe verbinding met je tv. De Teufel CINEBAR 11 "2.1-Set" soundbar is een ware aanwinst voor je thuisbioscoop.

3. JBL Bar 2.1 Deep Bass Soundbar met draadloze subwoofer

5/5

De JBL Bar 2.1 Deep Bass soundbar is zowel stijlvol als krachtig. Met de slanke afmetingen en strakke lijnen past het in elk interieur. De soundbar is voorzien van twee krachtige luidsprekers, een draadloze subwoofer en een DTS Virtual:X-technologie. Deze technologie maakt het mogelijk dat je een 3D-surroundsound ervaart, zonder dat je extra luidsprekers hoeft aan te schaffen. Met de afstandsbediening kun je makkelijk navigeren door de menu’s en instellingen. Met de JBL Bar 2.1 Deep Bass soundbar ervaar je een bioscoop ervaring in huis. Het vermogen van 300W zorgt voor kamervullend geluid en de 6.5" draadloze subwoofer levert diepe, imponerende tonen. Stream draadloos je favoriete muziek via Bluetooth en geniet van een 3D-surroundsound zonder extra luidsprekers. De slanke afmetingen en strakke lijnen van de soundbar passen in elk interieur. Met de afstandsbediening bedien je makkelijk alle menu’s en instellingen. Geniet van een bioscoop ervaring met de JBL Bar 2.1 Deep Bass soundbar.

4. Samsung HW-T420/XN Soundbar 2020

5/5

Met de Samsung HW-T420/XN Soundbar 2020 geniet je van een krachtige geluidservaring. De soundbar is uitgerust met een 150 watt-vermogen, waardoor het de perfecte aanvulling is op je tv. Het 2.1 kanaal-ontwerp zorgt voor een helder, krachtig surround-geluid, terwijl de bedrade subwoofer een krachtige diepe bas toevoegt. Koppel je mobiele telefoon of andere bluetooth-apparaten aan de soundbar om je favoriete muziek direct af te spelen. Met de One Remote Control kun je je andere apparaten ook eenvoudig bedienen. De soundbar is ook voorzien van een slimme equalizer die het geluid automatisch aanpast aan het type audio dat je luistert. Geniet van een krachtig en immersief geluidservaring met de Samsung HW-T420/XN Soundbar 2020. Met de Samsung HW-T420/XN Soundbar 2020 geniet je van een krachtige geluidservaring. De soundbar is uitgerust met een krachtig 150 watt-vermogen, waardoor het de perfecte aanvulling is op je tv. Met een 2.1 kanaal-ontwerp kun je genieten van helder, krachtig surround-geluid en een krachtige diepe bas door de bedrade subwoofer. Om je favoriete muziek af te spelen kun je je mobiele telefoon of andere bluetooth-apparaten aan de soundbar koppelen. Met de One Remote Control kun je ook je andere apparaten eenvoudig bedienen. Daarnaast beschikt de soundbar ook over een slimme equalizer, die het geluid automatisch aanpast aan het type audio dat je luistert. Geniet van een krachtig en immersief geluidservaring met de Samsung HW-T420/XN Soundbar 2020. Met het.

5. JBL Bar 5.1 Surround Soundbar met draadloze subwoofer

5/5

Met de JBL Bar 5.1 Surround geniet je van een krachtig en dynamisch geluid. Het verbeterde soundcenter biedt je vier geluidsmodi om je audio aan te passen aan de content die je luistert. Je kunt kiezen tussen Movie, Music, Voice en Sport. Zo geniet je altijd van de beste luisterervaring. De JBL Bar 5.1 Surround is eenvoudig te bedienen met de meegeleverde afstandsbediening of via de JBL Soundbar app. Laat je verrassen door het krachtige en dynamische geluid en geniet van een natuurgetrouwe bioscoopervaring in je eigen huiskamer.

Nummer 6 tot en met 10 beste soundbar met subwoofer

Ben je in bovenstaande reviews nog niet de gewenste soundbar met subwoofer tegengekomen? Geen nood aan de man. Wij hebben namelijk een complete top 10 voor je samengesteld. Mogelijk vind je hieronder wel de gewenste soundbar met subwoofer:

6. Philips TAB5305 Soundbar met Draadloze Subwoofer

5/5

De Philips TAB5305 Soundbar met Draadloze Subwoofer biedt een compleet 2.1-kanaals audio-ervaring. De soundbar is een slimme combinatie van speakers en subwoofer die liefdevol is samengesteld om een krachtig geluid af te leveren dat perfect bij elke kamer past. De soundbar heeft een vermogen van 160W en een subwoofer van 60W, waardoor elke scene, of het nu stilte of actie is, klinkt zoals de regisseur het bedoeld heeft. De soundbar is uitgerust met HDMI ARC- en optische ingangen, zodat je altijd de beste audio krijgt, van je TV tot je Blu-ray-speler. Met Bluetooth kun je je favoriete muziek draadloos afspelen via je smartphone, tablet of laptop. De soundbar is voorzien van een afstandsbediening, zodat je het geluid kunt aanpassen zonder op te staan. De ingebouwde equalizer zorgt ervoor dat je het geluid naar je persoonlijke smaak kunt aanpassen. De Philips TAB5305 Soundbar met Draadloze Subwoofer is een echte must-have voor elke filmliefhebber. De Philips TAB5305 Soundbar met Draadloze Subwoofer is een veelzijdige audio-oplossing die een geweldige ervaring biedt. Met een vermogen van 160W en een subwoofer van 60W krijg je een krachtig geluid en een diepe bas. Het is perfect voor het kijken van films, maar ook voor het luisteren naar muziek. De soundbar is uitgerust met HDMI ARC- en optische ingangen, Bluetooth en een afstandsbediening. Ook is er een ingebouwde equalizer.

7. Sony HT-S40R Soundbar met subwoofer en draadloze achterspeakers

5/5

De Sony HT-S40R Soundbar met subwoofer en draadloze achterspeakers brengt het beste van de audio-ervaring naar jouw huiskamer. Dit innovatieve systeem brengt krachtige en gedetailleerde geluiden met een vermogen van 600 W, met hulp van Dolby Digital®. Je zult je als in een bioscoop voelen, alsof je midden in de actie bent. De achterspeakers zijn draadloos verbonden met de soundbar, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over het verbergen van kabels. De subwoofer is een krachtige en energieke toevoeging aan de audio-ervaring, die een intens diepe bas toevoegt. Koppel hem aan je soundbar en ervaar een verbeterde audio-ervaring met een puntige weergave van elk geluid. De Sony HT-S40R Soundbar met subwoofer en draadloze achterspeakers brengt het bioscoopgeluid naar de comfortabele omgeving van je eigen huiskamer. Geniet van een intens dynamische Surround Sound die je kamer vult.

8. Sony HT-S400 Soundbar met draadloze subwoofer

5/5

De Sony HT-S400 is voorzien van een draadloze subwoofer die het geluid ongelooflijk krachtig maakt. De subwoofer is draadloos en kan daarom overal in de kamer worden geplaatst, waardoor je de vrijheid hebt om het geluid naar wens aan te passen. Daarnaast heeft de soundbar een hoge kwaliteit Bluetooth-verbinding, waardoor je muziek draadloos kunt streamen, waardoor je optimaal kunt genieten van je favoriete muziek. Geniet van een rijke geluidservaring met de Sony HT-S400. Deze soundbar met subwoofer is uitgerust met de nieuwe X-Balanced Speaker-technologie voor optimale vocale helderheid. Daarnaast zorgt de draadloze subwoofer voor een enorme verbetering van het geluid, waardoor je middenin een actiefilm wordt geplaatst. Met de hoge kwaliteit Bluetooth-verbinding kun je muziek draadloos streamen en geniet je optimaal van je favoriete muziek. Kortom, de Sony HT-S400 soundbar met draadloze subwoofer is het ideale apparaat om een echt bioscoopgevoel in je eigen huis te creëren.

9. TV Soundbar met ingebouwde Subwoofer Surround Sound, Wireless 5.0 Bluetooth Device Streaming, GROTE afstandsbediening

5/5

Met ingebouwde subwoofer: de krachtige subwoofer produceert diepe, intense basgeluiden die perfect samengaan met de kristallen heldere audio van de soundbar. De ingebouwde wireless 5.0 Bluetooth-streaming maakt het gemakkelijk om uw favoriete muziek af te spelen via Bluetooth-apparaten. Grote afstandsbediening: de meegeleverde afstandsbediening maakt het bedienen van de soundbar gemakkelijk en geeft u de volledige controle over het geluidsniveau, de basniveaus en meer. De afstandsbediening heeft een intuïtief ontwerp dat het gemakkelijk maakt om alle functies in een handomdraai te bedienen. Krachtige geluidservaring: de 2.0 mini-soundbar is de perfecte metgezel voor uw tv of pc, die een hoog vermogen van 30 W kan bereiken en voor een krachtige geluidservaring zorgt. Met de ingebouwde subwoofer produceert de soundbar diepe, intense basgeluiden die perfect samengaan met de heldere audio. Daarnaast maakt de ingebouwde wireless 5.0 Bluetooth-streaming het gemakkelijk om uw favoriete muziek af te spelen via Bluetooth-apparaten. Grote afstandsbediening: de meegeleverde afstandsbediening maakt het bedienen van de soundbar eenvoudig. Met deze afstandsbediening kunt u het geluidsniveau, de basniveaus en meer aanpassen. Het intuïtieve ontwerp maakt het gemakkelijk om alle functies met een druk op de knop te bedienen. De soundbar is daarnaast uitgerust met een 3,5 mm audio-ing.

10. LG SP2 Soundbar met ingebouwde subwoofer

5/5

Deze soundbar is uitgerust met krachtige audio- en video-instellingen, waardoor je een optimale kijk- en luisterervaring hebt. Dankzij de ingebouwde subwoofer kun je genieten van een extra diep geluid, terwijl de Dolby Digital- en DTS-codecs het geluid van de soundbar verbeteren. De LG SP2 is ook voorzien van een optisch, coaxiaal en Bluetooth-verbinding, zodat je eenvoudig audio kunt streamen vanaf je favoriete muziekservices. Met de LG SP2 kun je ook genieten van een realistische 3D-ervaring. Deze soundbar is voorzien van Virtual Surround Sound Plus-technologie, waardoor je een volledig omgevingsgeluid krijgt. De soundbar is ook compatibel met Google Cast en Apple Airplay, waarmee je muziek, films en games kunt streamen. Je kunt de soundbar ook aansluiten op je TV- of satellietontvanger, waardoor je een verbetering van het geluid krijgt als je televisiekijkt. Geniet van een kraakhelder geluid met de LG SP2 - 2.1 kanaals soundbar met ingebouwde subwoofer. Deze soundbar is voorzien van krachtige audio- en video-instellingen, waardoor je een optimale luister- en kijkervaring hebt. Met de LG SP2 kun je ook genieten van een diep basgeluid, dankzij de ingebouwde subwoofer. Daarnaast zorgen de Dolby Digital- en DTS-codecs voor een verbetering van het geluid van de soundbar. Met verschillende verbinding.

Onze laatste woord over soundbar met subwoofer

Na het lezen van onze top 10 producten review hopen wij dat je een goed besluit kunt nemen over welk product het meest geschikt is voor jou. Want het is nooit gemakkelijk om met zoveel verschillende producten een keuze te maken. Al deze producten zijn ontworpen om de behoeften van de klanten te voldoen en om een gebruiksvriendelijke ervaring te bieden. Het is belangrijk om zoeken naar iets dat bij je past. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor een smartphone als je een multitasker bent of voor een soundbar met subwoofer als je een krachtige audioervaring zoekt. Wat je ook kiest, met deze top 10 producten ben je verzekerd van een goede kwaliteit en waarde. Uiteindelijk is het aan jou om een besluit te nemen en genieten van je aankoop!

Martijn

Zelf denk ik dat ik voor technologie geboren ben. Al toen ik jong was, was ik bezig met alle nieuwe elektronische producten. Ten tijde van mijn jeugd waren dit onder meer de discman en MP3 speler. Door de jaren heen blijven de elektronische producten mijn aandacht trekken, vandaar ook dat ik met veel plezier voor Electronicareviews.nl werk. Op deze website vind je reviews over de beste elektronicaproducten van dit moment.

Waar moet je op letten bij het vergelijken van de soundbar met subwoofer?

Als je de beste soundbar met subwoofer wilt kopen, sta je voor een leuke uitdaging. Het aanbod is nogal uitgebreid, maar is ook nog divers. Je hebt simpelweg de keuze uit meerdere varianten en modellen. Daarbovenop komt dat je niet dagelijks een nieuwe soundbar met subwoofer koopt. Het is daarom des te lastiger om voor jezelf de juiste vergelijking te maken.

Hier helpen wij je graag een extra handje bij. Dit hebben we al gedaan met bovenstaande 10 beste soundbar met subwoofer, maar doen we ook nog graag met deze korte keuzegids. Denk goed over de vragen uit de keuzegids na, waardoor je snel de beste soundbar met subwoofer uit kunt kiezen:

Vragen over de soundbar met subwoofer

Een goede soundbar met subwoofer moet fijn in gebruik zijn en moet aan je eisen voldoen. Ook is het wenselijk dat dit product van een A-merk is. De betere merken zijn nu eenmaal in staat om de gewenste kwaliteit te leveren.

Dat wij bij bovengenoemd best geteste product uitgekomen zijn, is te danken aan onze soundbar met subwoofer test. Hierbij hebben wij naar de eigenschappen en samenstelling per soundbar met subwoofer gekeken. Ook hebben we naar de algehele prijs-kwaliteitsverhouding gekeken, waardoor we uiteindelijk onze top 10 samen konden stellen.

Ja, de soundbar met subwoofer test die wij uitgevoerd hebben, is voor 100% te vertrouwen. Dit komt onder meer doordat wij deze test volledig onafhankelijk uitgevoerd hebben. Wij werken simpelweg niet samen met fabrikanten of merken. Ook heeft ons team van specialisten deze soundbar met subwoofer test zelf uitgevoerd.

  • Waar wil je precies je nieuwe soundbar met subwoofer voor gebruiken? De gebruiksmogelijkheden van een soundbar met subwoofer zijn behoorlijk uitgebreid. Je moet daarom op voorhand al bepalen waar je dit product precies voor wilt gebruiken. Door hier over na te denken, kun je vanaf het begin al een schifting in het aanbod maken.
  • Welke eisen stel je aan je nieuwe [zb_mp_product]? Heb je op dit moment mogelijk al een soundbar met subwoofer in gebruik? Dan kun je ongetwijfeld bepalen wat je wel en niet aan dat product bevalt. Op basis daarvan is het mogelijk om al je eisen op een rijtje te zetten. Heb je nog nooit een soundbar met subwoofer gebruikt? Dan kun je goed nadenken over het gewenste gebruik hiervan.
  • Hoeveel geld wil je aan je nieuwe soundbar met subwoofer uitgeven? Als je de beste soundbar met subwoofer wilt kopen, moet je in de buidel tasten. Hier krijg je echter een hoop voor terug, dus dit raden wij je sowieso aan. Desalniettemin kan het geen kwaad om even goed naar je huidige budget te kijken.