De top 10 beste draadloze toetsenbord van 2024

Martijn
12 Feb 2023

Elektronicareviews.nl beste draadloze toetsenbord productpagina 2024

12 feb. 2023


De ontwikkelingen staan niet stil. Dit blijkt overduidelijk uit het huidige aanbod van draadloze toetsenbord. Doordat je tegenwoordig uit zoveel verschillende draadloze toetsenbord kunt kiezen, is het lastig om tot de beste koop te komen. Graag helpen wij je hier een handje bij.

Ons team van specialisten is op zoek naar de beste draadloze toetsenbord gegaan. Hierbij hebben we naar de belangrijkste eigenschappen gekeken, alsmede naar de kwaliteit. Door ook nog met een schuin oog naar het prijskaartje te kijken, hebben we een top 10 van beste draadloze toetsenbord samen kunnen stellen. Over deze 10 beste draadloze toetsenbord vertellen we je hieronder graag alles.

Inhoudsopgave

De top 5 beste draadloze toetsenbord

Heb je oren naar de aanschaf van de beste draadloze toetsenbord? Dan moet je sowieso erg kritisch zijn. Wij hebben namelijk opgemerkt dat het aanbod van draadloze toetsenbord nogal verschillend is. Sommige varianten vonden we verschrikkelijk, terwijl andere varianten nagenoeg perfect zijn. Graag laten we je kennismaken met de 5 beste draadloze toetsenbord. Deze 5 producten zijn dus als beste uit onze test naar voren gekomen.

Bijgewerkt op: 21 jun. 2023

1. HP 330 Draadloze Toetsenbord en Muis set QWERTY ISO

5/5

Met de HP 330 Draadloze Toetsenbord en Muis set QWERTY ISO is productiviteit gegarandeerd! Dit draadloze toetsenbord en muis set biedt een ongeëvenaarde combinatie van stijl, comfort en prestaties. Het toetsenbord heeft een chiclet-ontwerp met een lage profiel, zodat toetsaanslagen snel, comfortabel en zeer nauwkeurig zijn. Bovendien heeft het toetsenbord een numeriek toetsenblok en 12 sneltoetscombinaties met de Fn-toets, zoals muziek, films, volume, startpagina, bladwijzers en e-mail, wat het werken eenvoudiger maakt. De HP 330 Draadloze Toetsenbord en Muis set QWERTY ISO heeft ook een draadloze verbinding via een 2.4GHz dongel, waardoor u geen kabels of rommel meer zult hebben. De muis heeft ook een optische sensor met 1600 dpi, waardoor uw bewegingen nauwkeurig en precies worden geregistreerd. Bovendien heeft deze set LED-indicatoren om Num Lock, Caps Lock en Scroll Lock aan te geven, dus je weet altijd of ze aan- of uitstaan. Met de HP 330 Draadloze Toetsenbord en Muis set QWERTY ISO ben je altijd productief, waar je ook bent! Met de HP 330 Draadloze Toetsenbord en Muis set QWERTY ISO heb je een perfecte draadloze metgezel. De ergonomisch ontworpen toetsen en muis zorgen ervoor dat je comfortabel en productief kunt werken. Bovendien is er een tweejarige standaardgarantie van HP, zodat je zeker bent van de kwaliteit. Neem deze draadloze set overal mee naartoe en je bent klaar om productief aan de slag te gaan!

2. Phreeze™ Draadloze Toetsenbord en Muis Set + USB Ontvanger Ergonomisch Design Lichte Toetsaanslag Functietoetsen QWERTY

5/5
Phreeze™ Draadloze Toetsenbord en Muis Set + USB Ontvanger Ergonomisch Design Lichte Toetsaanslag Functietoetsen QWERTY biedt je de perfecte oplossing voor productief werken op kantoor of thuis. Deze draadloze set met USB ontvanger is geschikt voor Windows, MacOS, iOS en Android. Bovendien heeft het toetsenbord een ergonomisch design, wat betekent dat je armen, polsen en handen in een natuurlijke positie kunnen blijven, zodat je comfortabel kunt werken zonder last van kramp of spierpijn. Met de lichte toetsaanslag en handige functietoetsen, zoals de mail openen, het volume beheren of schermen veranderen, is de Phreeze™ set een uitstekende keuze voor het verbeteren van je productiviteit. Bovendien is het toetsenbord morsbestendig en gaat de batterij van het toetsenbord tot wel 24 maanden mee, terwijl die van de muis tot zo'n 12 maanden meegaat. De optische muis is zeer nauwkeurig en prettig in gebruik. Upgrade je computer met de kwaliteit, service en garantievoorwaarden die de Phreeze™ Draadloze Toetsenbord en Muis Set + USB Ontvanger biedt.

3. Trust Ody Draadloos Toetsenbord Stil QWERTY

5/5

Het Trust Ody Draadloos Toetsenbord Stil QWERTY biedt een draadloze verbinding, een full-size toetsenbord met multimedia- en numerieke toetsen en stille toetsen voor geruisloze werkomgeving. Het heeft een modern design met een kleine voetafdruk dat perfect past bij elke werkplek. De Trust Ody is ook uitgerust met een rechargeable batterij die kan worden opgeladen met de meegeleverde USB-kabel. Dit vermindert het aantal vervangingsbatterijen die gebruikt worden en maakt het eenvoudig om het toetsenbord in mee te nemen. Deze draadloze toetsenbord stil QWERTY heeft een uitstekende prestatie en batterijduur. Met het Trust Ody Draadloos Toetsenbord Stil QWERTY krijg je een krachtig toetsenbord dat perfect is voor lange werkdagen. Het biedt een comfortabel typen met stille toetsen die je helpen om je concentratie niet te verliezen. Het is ook licht van gewicht en gemakkelijk te verplaatsen. Het heeft een aanpasbare standaard met rubberen voetjes waardoor het toetsenbord op de meest comfortabele hoogte kan worden ingesteld. Het toetsenbord is ook ontworpen om bestand te zijn tegen stof en vloeistoffen. Met het Trust Ody Draadloos Toetsenbord Stil QWERTY krijg je een draadloos toetsenbord met een full-size toetsenbord en multimedia- en numerieke toetsen. Het biedt stille toetsen die geruisloos werken en een rechargeable batterij die eenvoudig kan worden opgeladen met.

4. Ultra Slim Draadloos Toetsenbord Ergonomisch Ontwerp Met Bluetooth 5.0

5/5

Het ergonomische ontwerp van het toetsenbord van Avalue biedt comfort en productiviteit. De afstand tussen de toetsen is afgestemd op de vorm van je handen. De hoogte van de toetsen is gelijk aan die van een traditioneel toetsenbord. Doordat de toetsen goed aansluiten bij de vorm van je vingers, heb je minder last van stijve handen en polsen. Ook is er een speciale media-knoppen voor het bedienen van verschillende media-bronnen. Deze knoppen zijn geschikt voor YouTube, Netflix, Spotify en vele andere media-toepassingen. Met het draadloze toetsenbord van Avalue geniet je van een uitstekende prestatie en kan je sneller typen dan ooit. Met deze combinatie van ergonomisch ontwerp en de nieuwste technologie, verhoog je je productiviteit en comfort. Het draadloos toetsenbord is gemakkelijk te verbinden met je laptop, tablet of smartphone. De bluetooth 5.0 verbinding zorgt voor een sterk signaal en een krachtige connectie. Het toetsenbord heeft ook een ingebouwde energiebesparende modus, waardoor je er langer mee kan werken. De Avalue Ultra Slim Draadloos Toetsenbord Ergonomisch Ontwerp Met Bluetooth 5.0 is de perfecte oplossing voor al je productiviteit en comfortbehoeften. Probeer het vandaag nog en ervaar het verschil!

5. Draadloos Toetsenbord Wireless Keyboard Bluetooth

5/5

Dit universeel draadloos toetsenbord is uitermate geschikt voor het typen van e-mails, het schrijven van documenten, het uitvoeren van cijferswerk en het bijhouden van agenda's. U kunt dit keyboard ook gebruiken om te spelen, deze heeft een speciale spelmodus met een ergonomisch toetsenbordontwerp. Bovendien bevat het toetsenbord een aantal extra functies, zoals een speciale toets voor het vergroten of verkleinen van het scherm, een toets voor het veranderen van de taal en een toets voor het veranderen van de instellingen. Het draadloos toetsenbord is ook extreem energiezuinig. Wanneer de batterijen bijna leeg zijn, geeft het toetsenbord een melding om deze te vervangen. Bovendien is het gemakkelijk op te laden via USB. Na een lading van slechts 2 uur is het toetsenbord weer klaar voor gebruik. Dankzij de speciale anti-interferentie technologie, het krachtige signaal en het lage energieverbruik is dit draadloos toetsenbord ideaal voor zowel thuis als onderweg. Dit universele draadloos toetsenbord is de ideale oplossing voor al uw typbehoeften. Een stijlvol, slank en lichtgewicht toetsenbord dat uitgerust is met de nieuwste Bluetooth V3.0 technologie, een werkbereik van 10 meter en een aantal extra functies. Het draadloos toetsenbord is ook extreem energiezuinig en he.

Nummer 6 tot en met 10 beste draadloze toetsenbord

Ben je in bovenstaande reviews nog niet de gewenste draadloze toetsenbord tegengekomen? Geen nood aan de man. Wij hebben namelijk een complete top 10 voor je samengesteld. Mogelijk vind je hieronder wel de gewenste draadloze toetsenbord:

6. Draadloos Toetsenbord Universeel Wireless Keyboeard Bluetooth Bluetooth Toetsenbord Draadloze Toetsenbord

5/5

Dit draadloze toetsenbord van Nomfy is de ideale oplossing voor al je typen on the go. Het is klein en compact en daarom makkelijk mee te nemen, bovendien is het draadloos toetsenbord met bluetooth te gebruiken met alle merken. Ook is het van hoge kwaliteit zodat er geen vertraging is tussen het typen en de letters die verschijnen op het scherm. Bovendien heeft het draadloos toetsenbord ook een slaapstand waardoor het zeer lang mee gaat. Het elegante zwarte design past bovendien bij al je andere apparaten waar je het draadloos toetsenbord voor gaat gebruiken. Een draadloos toetsenbord van Nomfy is de perfecte oplossing voor iedereen die veel onderweg is en vaak aantekeningen maakt. Niet alleen is het klein en compact, maar het werkt ook nog eens op AAA batterijen die meegeleverd worden. Geniet dus van de mogelijkheid om overal te typen, zonder al het gedoe van kabels en andere draadloze toetsenborden.

7. Logitech MX Keys Draadloos Toetsenbord met verlichting QWERTY ISO

5/5

Het Logitech MX Keys toetsenbord heeft een verlichting in het toetsenbord dat je voorziet van een mooi licht in het donker. De verlichting gaat aan als je je handen op het toetsenbord legt. Dit is erg handig voor mensen die werken in slecht verlichte ruimtes. Er is ook een automatische verlichtingssensor die aangepast kan worden aan de lichtomstandigheden. De Logitech MX Keys is ook erg duurzaam. Het toetsenbord is gemaakt van duurzaam aluminium en heeft een extreem lange batterijduur. Je kunt het toetsenbord ongeveer 10 dagen gebruiken zonder opladen. Het toetsenbord is ook voorzien van een QWERTY ISO-indeling, wat betekent dat je het toetsenbord gemakkelijk kunt gebruiken in verschillende landen en talen. Met de Logitech MX Keys heb je een toetsenbord dat je overal mee naartoe kunt nemen.

8. Apple Magic Keyboard Draadloos Toetsenbord QWERTY /Zilver

5/5

Het Magic Keyboard van Apple is perfect voor elke Mac-gebruiker. Het heeft een QWERTY-indeling met volledig toetsenbord en biedt een uitstekende precisie en responsiviteit. Het toetsenbord is er ook in zilver en heeft een strak en modern design. Bovendien is het volledig draadloos, zodat je geen last hebt van kabels en kabels die je werkplek rommelig maken. Het toetsenbord heeft ook een oplaadbare batterij en gaat tot maar liefst 30 dagen mee op één lading, wat het een uiterst betrouwbaar en handig toetsenbord maakt. Daarnaast kun je het aansluiten op je Mac met de meegeleverde USB-C-naar-Lightning-kabel. Met de multimedia-toetsen kun je bovendien meteen toegang krijgen tot je favoriete muziek, video's en andere multimedia. Het Magic Keyboard van Apple is een perfecte aanvulling op elke Mac. Het heeft een strak en modern design in zilver en biedt een perfecte precisie en responsiviteit. Het is draadloos en heeft een lange batterijlevensduur, zodat je er maar liefst 30 dagen mee kan werken zonder op te laden. Je kunt het gemakkelijk verbinden met je Mac via de meegeleverde USB-C-naar-Lightning-kabel. Bovendien heeft het toetsenbord multimedia-toetsen, waarmee je direct toegang krijgt tot je favoriete muziek, video's en andere multimedia. Kortom, het Magic Keyboard van Apple is een perfecte toetsenbordkeuze voor elke Mac-gebruiker.

9. Logitech MX Mechanical Draadloos mechanisch toetsenbord QWERTY ISO

5/5

Het toetsenbord is gemaakt van hoogwaardige materialen en is ontworpen om je dagelijkse werk eenvoudiger te maken. Het heeft een compacte vormgeving en is daardoor gemakkelijk mee te nemen. Bovendien heeft het toetsenbord een lange batterijduur van maar liefst 10 maanden. Met de Logitech MX Mechanical kun je dankzij de QWERTY ISO lay-out snel en gemakkelijk typen. De knoppen hebben een actuele reactie en zijn speciaal ontworpen om veelvuldig te worden gebruikt. Bovendien is het toetsenbord uitgerust met een speciale media-knop waarmee je muziek en video's kunt bedienen.

10. Universeel Draadloos Opvouwbaar Inklapbaar Toetsenbord met Touchpad Bluetooth Keyboard Voor Tablet (Windows) PC Apple

5/5

Met dit universele draadloze opvouwbare toetsenbord met touchpad kun je eenvoudig typen op je tablet of pc. Het toetsenbord heeft speciale functietoetsen, zoals een Home-knop, waarmee je eenvoudig naar het startscherm teruggaat. Ook heeft het toetsenbord een knop voor het verhogen en verlagen van de volumepijltoetsen, waarmee je het volume van je media snel aan kunt passen. Het toetsenbord werkt met bluetooth technologie, waardoor je het gemakkelijk kan verbinden met je Windows, Android of Apple apparaten. Er is geen driver of software nodig, het toetsenbord is klaar voor gebruik. Met de geïntegreerde batterij houd het toetsenbord je apparaat draadloos en blijft het langer mee gaan. Het is een handig hulpmiddel voor thuis, op het werk of onderweg.

Onze laatste woord over draadloze toetsenbord

Uit onze top 10 lijst kunnen we concluderen dat er een breed scala aan draadloze toetsenborden op de markt beschikbaar zijn. Het beste wat je kunt doen is je op de hoogte stellen van de mogelijkheden en de functies voordat je een definitieve keuze maakt. Kies een toetsenbord dat voldoet aan je verwachtingen en lees altijd de reviews voor je uiteindelijk besluit. Het selecteren van het perfecte draadloze toetsenbord is geen gemakkelijke taak. Er zijn veel verschillende producten op de markt die variëren van normaal geprijsd tot duur. Vanwege de vele mogelijkheden kan het verwarrend zijn om de juiste keuze te maken. Door de reviews in overweging te nemen, heb je een goed idee over de verschillen tussen de verschillende toetsenborden. Uiteindelijk is het aan jou om de juiste keuze te maken en de beste investering te doen. Kijk naar de kenmerken, functies en prijs om het draadloze toetsenbord te kiezen dat het best bij je behoeften past. Zo garandeer je jezelf een goede investering en een product dat de klus klaart. Geniet van je nieuwe toetsenbord en het verhoogde comfort dat het biedt!

Martijn

Zelf denk ik dat ik voor technologie geboren ben. Al toen ik jong was, was ik bezig met alle nieuwe elektronische producten. Ten tijde van mijn jeugd waren dit onder meer de discman en MP3 speler. Door de jaren heen blijven de elektronische producten mijn aandacht trekken, vandaar ook dat ik met veel plezier voor Electronicareviews.nl werk. Op deze website vind je reviews over de beste elektronicaproducten van dit moment.

Waar moet je op letten bij het vergelijken van de draadloze toetsenbord?

Als je de beste draadloze toetsenbord wilt kopen, sta je voor een leuke uitdaging. Het aanbod is nogal uitgebreid, maar is ook nog divers. Je hebt simpelweg de keuze uit meerdere varianten en modellen. Daarbovenop komt dat je niet dagelijks een nieuwe draadloze toetsenbord koopt. Het is daarom des te lastiger om voor jezelf de juiste vergelijking te maken.

Hier helpen wij je graag een extra handje bij. Dit hebben we al gedaan met bovenstaande 10 beste draadloze toetsenbord, maar doen we ook nog graag met deze korte keuzegids. Denk goed over de vragen uit de keuzegids na, waardoor je snel de beste draadloze toetsenbord uit kunt kiezen:

Vragen over de draadloze toetsenbord

Een goede draadloze toetsenbord moet fijn in gebruik zijn en moet aan je eisen voldoen. Ook is het wenselijk dat dit product van een A-merk is. De betere merken zijn nu eenmaal in staat om de gewenste kwaliteit te leveren.

Dat wij bij bovengenoemd best geteste product uitgekomen zijn, is te danken aan onze draadloze toetsenbord test. Hierbij hebben wij naar de eigenschappen en samenstelling per draadloze toetsenbord gekeken. Ook hebben we naar de algehele prijs-kwaliteitsverhouding gekeken, waardoor we uiteindelijk onze top 10 samen konden stellen.

Ja, de draadloze toetsenbord test die wij uitgevoerd hebben, is voor 100% te vertrouwen. Dit komt onder meer doordat wij deze test volledig onafhankelijk uitgevoerd hebben. Wij werken simpelweg niet samen met fabrikanten of merken. Ook heeft ons team van specialisten deze draadloze toetsenbord test zelf uitgevoerd.

  • Waar wil je precies je nieuwe draadloze toetsenbord voor gebruiken? De gebruiksmogelijkheden van een draadloze toetsenbord zijn behoorlijk uitgebreid. Je moet daarom op voorhand al bepalen waar je dit product precies voor wilt gebruiken. Door hier over na te denken, kun je vanaf het begin al een schifting in het aanbod maken.
  • Welke eisen stel je aan je nieuwe [zb_mp_product]? Heb je op dit moment mogelijk al een draadloze toetsenbord in gebruik? Dan kun je ongetwijfeld bepalen wat je wel en niet aan dat product bevalt. Op basis daarvan is het mogelijk om al je eisen op een rijtje te zetten. Heb je nog nooit een draadloze toetsenbord gebruikt? Dan kun je goed nadenken over het gewenste gebruik hiervan.
  • Hoeveel geld wil je aan je nieuwe draadloze toetsenbord uitgeven? Als je de beste draadloze toetsenbord wilt kopen, moet je in de buidel tasten. Hier krijg je echter een hoop voor terug, dus dit raden wij je sowieso aan. Desalniettemin kan het geen kwaad om even goed naar je huidige budget te kijken.