De top 10 beste smartwatch kind van 2024

Martijn
12 Feb 2023

Elektronicareviews.nl beste smartwatch kind productpagina 2024

12 feb. 2023


De ontwikkelingen staan niet stil. Dit blijkt overduidelijk uit het huidige aanbod van smartwatch kind. Doordat je tegenwoordig uit zoveel verschillende smartwatch kind kunt kiezen, is het lastig om tot de beste koop te komen. Graag helpen wij je hier een handje bij.

Ons team van specialisten is op zoek naar de beste smartwatch kind gegaan. Hierbij hebben we naar de belangrijkste eigenschappen gekeken, alsmede naar de kwaliteit. Door ook nog met een schuin oog naar het prijskaartje te kijken, hebben we een top 10 van beste smartwatch kind samen kunnen stellen. Over deze 10 beste smartwatch kind vertellen we je hieronder graag alles.

Inhoudsopgave

De top 5 beste smartwatch kind

Heb je oren naar de aanschaf van de beste smartwatch kind? Dan moet je sowieso erg kritisch zijn. Wij hebben namelijk opgemerkt dat het aanbod van smartwatch kind nogal verschillend is. Sommige varianten vonden we verschrikkelijk, terwijl andere varianten nagenoeg perfect zijn. Graag laten we je kennismaken met de 5 beste smartwatch kind. Deze 5 producten zijn dus als beste uit onze test naar voren gekomen.

Bijgewerkt op: 18 jun. 2023

1. WatchToCare® WTC42 Smartwatch Kinderen GPS tracker GPS Horloge Kind Camera Inclusief KPN Simkaart met €10 te goed

5/5

De WatchToCare® WTC42 Smartwatch Kinderen GPS Tracker is een innovatief horloge waarmee ouders hun kinderen kunnen volgen, ondersteunen en contact houden. Deze slimme GPS-horloge geeft ouders realtime updates en meldingen over hun kinderen, waardoor ouders altijd op de hoogte zijn. Het horloge biedt ook mogelijkheden om eenvoudig foto's te maken, berichten te verzenden en te praten met de kinderen. Het horloge is uitgerust met een KPN simkaart met €10 tegoed. Hiermee kun je het horloge gebruiken om te bellen, berichten te verzenden en te internetten. De slimme GPS-horloge heeft een waterdichte behuizing, waardoor het perfect is voor het spelen in de regen of het zwemmen in het zwembad. Het horloge is ook voorzien van een geavanceerd GPS-tracking systeem, waarmee ouders hun kinderen kunnen volgen en kunnen zien waar ze zich bevinden. Met de WatchToCare® WTC42 Smartwatch Kinderen GPS Tracker kunnen ouders gemoedsrust hebben dat hun kinderen altijd veilig zijn. Geef je kinderen een veilige start in hun digitale leven met deze slimme horloge met GPS-tracking voor kinderen. Word deel van de WatchToCare® revolution en maak kennis met de unieke eigenschappen van deze slimme horloge. Het horloge wordt geleverd met een KPN simkaart met €10 tegoed, zodat je direct aan de slag kunt. Geef je kinderen een veilige start in hun digitale leven met de WatchToCare® WTC42 Smartwatch Kinderen GPS Tracker. Met deze slimme GPS-horloge blijven ouders altijd op.

2. GPS horloge kind WhatsApp smartwatch voor kinderen 4G videobellen spatwaterdicht GPS tracker SOS alarm incl. simkaart

5/5
Dit GPS horloge is multifunctioneel en heeft een 4G-simkaart nodig om de meeste functies te kunnen gebruiken. Bijvoorbeeld het maken van een videobelgesprek, waardoor je met je kinderen kunt praten zonder dat je ergens heen hoeft te reizen. Ook is het horloge spatwaterdicht, dus je hoeft je geen zorgen te maken als je kind het horloge meeneemt naar het zwembad. Daarnaast heeft het horloge een GPS-tracker voor het bewaken van de locatie van je kind. Je kunt ook een SOS-alarm instellen, wat betekent dat je een bericht stuurt naar de contactpersonen die je hebt ingesteld als je kind in nood verkeert. Het horloge heeft veel andere functies zoals het instellen van tijdlimieten, gezondheidsmonitoring, het beheren van schooltijden en meer. Kortom, met dit GPS horloge heb je alles wat je nodig hebt om je kinderen in de gaten te houden. Eindelijk is WhatsApp beschikbaar op het GPS horloge. Dit multifunctionele horloge heeft een simkaart nodig voor de meeste functies, waaronder het maken van een videobelgesprek. Het horloge is ook spatwaterdicht en heeft een GPS-tracker voor het bewaken van de locatie van je kind, plus een SOS-alarm voor het sturen van een bericht naar contactpersonen in noodsituaties. Verder heeft het horloge veel andere functies waarmee je het leven van je kinderen veilig en gemakkelijk kunt beheren.

3. AMYS ExtremeWatches Elite PRO Kinder Smartwatch Met Simkaart all-in-one Kinder Smartwatch

5/5

De Elite PRO komt met een simkaart waarmee je kindje op elk moment gemakkelijk met je kan communiceren. De Elite PRO is gemaakt van hoogwaardige materialen en is bestand tegen alle omstandigheden. Het heeft ook een IP67-waterdichtheidsbeoordeling en kan daarom tegen water, stof en schokken. Ook heeft het een duidelijk en helder 2,4 inch HD-scherm, waardoor het scherm duidelijk en helder is, zelfs als je kindje buiten speelt. Het beste deel is dat de Elite PRO ook een aantal leuke tools en games heeft. Je kindje kan kiezen uit een reeks leuke spellen en tools, waaronder een kompas, een stappenteller, een klok, een kalender, een stopwatch, een kleurboek en veel meer. Daarnaast heeft het ook een speciale SOS-knop waarmee je kindje direct contact met je kan opnemen als het in gevaar is. De Elite PRO is een alles-in-één kinder smartwatch waarmee je kindje veilig en leerzaam kan spelen.

4. VTech KidiZoom Smartwatch DX2 Kinderhorloge 5 tot 13 Jaar

5/5

De Kidizoom Smartwatch DX2 is een uniek gadget speciaal voor kinderen. Deze Smartwatch is ontworpen met alle functies en spelletjes die kinderen leuk vinden. Ze kunnen foto's, selfies en video's maken met de ingebouwde camera en deze vervolgens bewerken met leuke filters en creatieve frames. Er zijn ook verschillende uitdagende en sportieve spellen om te spelen. Bovendien kunnen kinderen hun klokkijken vaardigheden verbeteren met behulp van de gesproken tijd en 3D klokweergave. De Kidizoom Smartwatch DX2 is een uitstekende manier om kinderen bezig te houden tijdens het spelen. Het is een must-have voor kinderen tussen de 5 en 13 jaar oud. De Smartwatch is verkrijgbaar in verschillende kleuren en afwerkingen, dus kids kunnen hun horloge personaliseren naar hun persoonlijke stijl. De Smartwatch heeft een stevige constructie met een rubberen armband en een stevig uurwerk, waardoor het ideaal is voor dagelijks gebruik. Laat je kinderen in beweging komen met deze coole Smartwatch!

5. VUBIO Kinder Smartwatch + Incl. Sim Locatie Bellen Camera

5/5

De VUBIO Kinder Smartwatch is een handig apparaat om uw kinderen overal te volgen en in contact te blijven. De smartwatch is voorzien van verschillende handige functies zoals een eenvoudig te bedienen camera, een locatieapparaat en de mogelijkheid om te bellen en te sms'en. De smartwatch heeft een scherm van 1.5 inch, waardoor het scherm duidelijk is en gemakkelijk te zien is. De smartwatch heeft een duurzaam waterdicht ontwerp, waardoor het een stevige en betrouwbare optie is. Met de ingebouwde GPS-locator kunt u uw kinderen overal volgen, of het nu thuis is of op school. De VUBIO Kinder Smartwatch is eenvoudig te verbinden met uw smartphone via Bluetooth, zodat u gemakkelijk kunt bellen en berichten kunt versturen. Daarnaast biedt de watch ook een apparaat om alle activiteiten en gezondheidsgegevens van uw kind bij te houden. Met deze gegevens kunt u een beter inzicht krijgen in hun gezondheid en welzijn. De VUBIO Kinder Smartwatch + Incl. Sim Locatie Bellen Camera is de perfecte manier om in contact te blijven met uw kinderen en hun activiteiten en gezondheid te volgen. De smartwatch is stevig, duurzaam en waterdicht en maakt gebruik van een simkaart om contact te maken met anderen. Met de ingebouwde GPS-locator kunt u uw kinderen overal volgen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over hun veiligheid.

Nummer 6 tot en met 10 beste smartwatch kind

Ben je in bovenstaande reviews nog niet de gewenste smartwatch kind tegengekomen? Geen nood aan de man. Wij hebben namelijk een complete top 10 voor je samengesteld. Mogelijk vind je hieronder wel de gewenste smartwatch kind:

6. One2track Connect Go GPS tracker telefoonhorloge voor kinderen - GPS met belfunctie GPS horloge Kind

5/5

Het Connect Go GPS horloge is voorzien van een geavanceerde 2G GSM module die een constante verbinding met het one2track platform maakt. Met behulp van de online app kunt u de locatie van uw kind realtime opvragen met een nauwkeurigheid van minder dan 10 meter. Ook kunt u een geofence instellen waarbij u een opgegeven gebied instelt dat uw kind niet mag verlaten. Wanneer uw kind toch buiten het afgebakende gebied komt, krijgt u een melding op uw smartphone. Daarnaast heeft het horloge ook een ingebouwde camera om foto's te maken en deze direct naar uw telefoon te sturen.

7. One2track Connect Move Kinder GPS Telefoon horloge - GPS met belfunctie GPS horloge Kind

5/5

Het horloge is ook uitgerust met een GPS-functie. Hiermee kunt u de locatie van uw kind realtime volgen op de kaart. U ontvangt ook een melding als uw kind buiten een vooraf ingestelde zone gaat. Daarnaast heeft u de optie om een geofence-alarm in te stellen. Het horloge is ook voorzien van een SOS-knop waarmee uw kind in noodgevallen direct hulp kan inroepen. De Connect Move van one2track is stijlvol en modern en kan worden gekoppeld aan smartphones met iOS en Android. Het horloge is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren. Dit GPS horloge is ideaal voor kinderen die meer onafhankelijkheid willen en de ouders rust willen geven. Het is een betrouwbare en veilige oplossing voor het volgen van de locatie van uw kind. De Connect Move is een duurzaam en stijlvol GPS horloge dat uw kind kan dragen om altijd in contact te blijven met ouders. De One2track Connect Move Kinder GPS Telefoonhorloge is een perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Het ronde design is comfortabel en het bedienen van het horloge is eenvoudig via de touchscreen. Daarnaast zijn er veiligheidsfuncties toegevoegd waaronder de SOS-knop en de geofencing-functie. Ook heeft u de mogelijkheid om tot 10 telefoonnummers in te stellen waarmee uw kind kan bellen of chatten. Dit GPS horloge is een betrouwbare oplossing voor ouders die hun kinderen willen volgen en meer onafhankelijkheid willen geven. Het is verkrijgbaar in vier verschillende kleuren en is geschikt voor smartphones met iOS en Android.

8. One2track Connect Play GPS telefoonhorloge voor kinderen Roze GPS met belfunctie GPS horloge Kind

5/5

De Connect Play is een eenvoudig te bedienen GPS telefoonhorloge dat jouw kinderen in staat stelt om met de ouders in contact te blijven. Met de belfunctie kan er eenvoudig contact worden gehouden met de ouders. De GPS locatie-tracking functie zorgt ervoor dat ouders altijd op de hoogte zijn van de locatie van hun kind. Daarnaast is er ook een stappenteller aanwezig waarmee jouw kind de dagelijkse bewegingen in de gaten kan houden. Het toestel is voorzien van een stevige, waterdichte behuizing waardoor het toestel tegen een stootje kan. Tevens is het toestel voorzien van een lange batterijduur waardoor er altijd gebruik gemaakt kan worden van alle functies. Met de Connect Play is jouw kind altijd verbonden met de ouders en geeft het ouders de zekerheid dat hun kinderen te allen tijde in veiligheid zijn. Dit roze GPS horloge voor kinderen is dus de perfecte oplossing voor alle ouders die hun kinderen in de gaten willen houden.

9. OHOME® Smartwatch kinderen Horloge Kind Kinder Smartwatch Tracker voor Kinderen Kinderhorloge Jongen en meisjes

5/5

Met deze kinderhorloge kun je op afstand de locatie en activiteiten van je kind volgen. Je kunt zien waar hij of zij is en wat er gebeurt met een eenvoudige app op je smartphone. Daarnaast heb je de mogelijkheid om een SOS-knop in te stellen en het contact met je kind te beheren. Een andere handige functie is de gezondheidsmonitor, waarmee je kunt zien hoeveel beweging je kind heeft gedaan en of er gezondheidsproblemen zijn. De OHOME Smartwatch is ook voorzien van een spraakoproepfunctie, waarmee je je kind kunt bellen of berichten kunt sturen. Je kunt ook een geofence in stellen, waarmee je kunt bepalen in welke gebieden je kind mag komen en verlaten. Met deze slimme horloge kun je je kind thuis laten spelen zonder je zorgen te maken. De OHOME Smartwatch is gemaakt van duurzame materialen en is waterdicht, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over schade door vocht. Het heeft ook een lange batterijduur, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat je kind zonder stroom komt te zitten. Bovendien heeft het een leuk ontwerp dat je kind zeker leuk zal vinden. Kortom, de OHOME Smartwatch biedt veel functies om je kind te beschermen en je geeft je kind het gevoel dat hij of zij een echte avonturier is.

10. Accutime Pokémon Smartwatch Kinderen Selfie Camera voor Foto's Video's Met Spraakmemo, Stopwatch en Timer Voor Kinderen

5/5

Met deze slimme horlogecamera kunnen kinderen hun eigen foto's en video's maken en er zelfs spraakmemo's op achterlaten. Deze gadget is gemaakt met veel liefde en is dus uitermate geschikt voor het voetballen, zwemmen of zelfs het doen van acrobatische toeren. De duurzame materialen garanderen een hoge functionaliteit en sterkte. Daarnaast is deze Smartwatch van Accutime ook waterdicht en heeft het een stopwatch, timer en alarmfunctie. Deze horloge is dus ideaal voor jonge avonturiers die altijd een stap voor willen zijn. De Accutime Pokémon Smartwatch is een echte must voor de kinderen van vandaag. Het trendy design en de vele mogelijkheden maken het horloge onmisbaar voor avontuurlijke kinderen. Met deze smartwatch kunnen kinderen foto's en video's maken, waardoor ze een eigen collectie kunnen creëren. Dankzij de stopwatch, timer en alarmfunctie worden de kinderen herinnerd aan hun taken en kunnen ze op tijd klaar zijn voor hun activiteiten. Bovendien is de Accutime Pokémon Smartwatch waterdicht en gemaakt van duurzame materialen, zodat hij gemakkelijk mee kan op avontuur.

Onze laatste woord over smartwatch kind

We hopen dat onze top 10 productenreview je goed geholpen heeft bij het nemen van een beslissing. Met de informatie op basis waarvan je kunt besluiten welke producten voor jou geschikt zijn, kun je de benodigde aankoop doen. Bovendien heb je kennis gemaakt met de beste kwaliteit en waarde qua producten. Om je keuze een stuk makkelijker te maken hebben we ook naar het specifieke smartwatch kind gekeken. Deze zijn speciaal ontworpen voor kinderen en komen in leuke designs en kleuren. We hopen dat onze review van dit soort producten je geholpen heeft bij het maken van de juiste beslissing. Kortom, het is belangrijk om de beste kwaliteit, waarde en veiligheid te kiezen als het gaat om producten zoals deze. Onthoud dat je altijd je huiswerk moet doen, zodat je zeker weet dat je beslissing de juiste is. We hopen dat je een aankoop gaat doen waar je blij mee bent!

Martijn

Zelf denk ik dat ik voor technologie geboren ben. Al toen ik jong was, was ik bezig met alle nieuwe elektronische producten. Ten tijde van mijn jeugd waren dit onder meer de discman en MP3 speler. Door de jaren heen blijven de elektronische producten mijn aandacht trekken, vandaar ook dat ik met veel plezier voor Electronicareviews.nl werk. Op deze website vind je reviews over de beste elektronicaproducten van dit moment.

Waar moet je op letten bij het vergelijken van de smartwatch kind?

Als je de beste smartwatch kind wilt kopen, sta je voor een leuke uitdaging. Het aanbod is nogal uitgebreid, maar is ook nog divers. Je hebt simpelweg de keuze uit meerdere varianten en modellen. Daarbovenop komt dat je niet dagelijks een nieuwe smartwatch kind koopt. Het is daarom des te lastiger om voor jezelf de juiste vergelijking te maken.

Hier helpen wij je graag een extra handje bij. Dit hebben we al gedaan met bovenstaande 10 beste smartwatch kind, maar doen we ook nog graag met deze korte keuzegids. Denk goed over de vragen uit de keuzegids na, waardoor je snel de beste smartwatch kind uit kunt kiezen:

Vragen over de smartwatch kind

Een goede smartwatch kind moet fijn in gebruik zijn en moet aan je eisen voldoen. Ook is het wenselijk dat dit product van een A-merk is. De betere merken zijn nu eenmaal in staat om de gewenste kwaliteit te leveren.

Dat wij bij bovengenoemd best geteste product uitgekomen zijn, is te danken aan onze smartwatch kind test. Hierbij hebben wij naar de eigenschappen en samenstelling per smartwatch kind gekeken. Ook hebben we naar de algehele prijs-kwaliteitsverhouding gekeken, waardoor we uiteindelijk onze top 10 samen konden stellen.

Ja, de smartwatch kind test die wij uitgevoerd hebben, is voor 100% te vertrouwen. Dit komt onder meer doordat wij deze test volledig onafhankelijk uitgevoerd hebben. Wij werken simpelweg niet samen met fabrikanten of merken. Ook heeft ons team van specialisten deze smartwatch kind test zelf uitgevoerd.

  • Waar wil je precies je nieuwe smartwatch kind voor gebruiken? De gebruiksmogelijkheden van een smartwatch kind zijn behoorlijk uitgebreid. Je moet daarom op voorhand al bepalen waar je dit product precies voor wilt gebruiken. Door hier over na te denken, kun je vanaf het begin al een schifting in het aanbod maken.
  • Welke eisen stel je aan je nieuwe [zb_mp_product]? Heb je op dit moment mogelijk al een smartwatch kind in gebruik? Dan kun je ongetwijfeld bepalen wat je wel en niet aan dat product bevalt. Op basis daarvan is het mogelijk om al je eisen op een rijtje te zetten. Heb je nog nooit een smartwatch kind gebruikt? Dan kun je goed nadenken over het gewenste gebruik hiervan.
  • Hoeveel geld wil je aan je nieuwe smartwatch kind uitgeven? Als je de beste smartwatch kind wilt kopen, moet je in de buidel tasten. Hier krijg je echter een hoop voor terug, dus dit raden wij je sowieso aan. Desalniettemin kan het geen kwaad om even goed naar je huidige budget te kijken.